Leer ons kennen

Over D&P Metaalschrijnwerken

D&P Metaalschrijnwerken is een ervaren en dynamisch bedrijf rond Danny Herthogs waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij staan klaar voor alle metaalwerken op maat. Samen met jullie zoeken we naar de juiste creatieve oplossing en proberen we om aan jullie wensen te voldoen. De nadruk wordt gelegd op ons vakmanschap.

D&P Metaalschrijnwerken voor alles wat vervaardigd wordt uit metaal, aluminium & inox en dit in combinatie met glas, hout, natuursteen of andere materialen. U kan bij ons terecht voor trappen, leuningen, balustrades (binnen en buiten), metaalschrijnwerkerij en diversen.

D&P Metaalschrijnwerken is gespecialiseerd in:

  • Binnen- en buitentrappen in metaal, aluminium of inox met treden in hout, glas of metaal.
  • Leuningen en balustrades: balustrades, muurgrepen, handgrepen, terrasleuningen en terras- en windschermen.
  • Maatwerk: smeedijzeren binnendeuren, carports, poorten en hekwerken, etc.
  • Interieur en diversen. 
plannen-uittekenen

Opmeten

Na uw offerteaanvraag komen wij bij u langs, zo hebben wij voeling met context en omgeving. Elk project is uniek, elk project is maatwerk.

plannen-goedgekeurd

Uittekenen

Na de opmeting en goedkeuring van de offerte gaan wij over tot het uittekenen van uw ontwerp. We bezorgen u een 3D-tekening die we samen met u overlopen zodat eventuele aanpassingen nog kunnen gebeuren. 

start-van-de-werken

Uitvoeren – realisaties in eigen atelier

Wanneer de ontwerpen naar wens zijn, gaan we over tot de productie van het geheel. Met de grootste zorg gaan we met uw project aan de slag in ons eigen atelier. Afhankelijk van de behandeling (galvanisatie, poedercoating, etc.) zal de levertermijn besproken worden. 

oplevering

Oplevering & plaatsing

De lever- en plaatsingstermijn wordt vastgelegd bij bestelling en/of opmeting. We zorgen voor een professionele en propere installatie en plaatsing met oog voor afwerking en detail.