Alles is mogelijk

Metalen trappen

Voor ieders wens hebben we de juiste oplossing. Wij maken trappen in metaal, aluminium en inox waarbij de opties oneindig zijn naar ieders voorkeur en budget. Daarom kijken wij graag naar alle mogelijkheden en bieden wij u ook diverse trapvormen aan; rechte, kwartdraai-, bordes-, L-vormige of Z-vormige trappen in een hedendaagse en moderne stijl. Traptreden in glas, hout, natuursteen, metaal en inox liggen allemaal binnen onze mogelijkheden.

Maak een keuze uit:

  • Inox (binnen en buiten): mat, parelmoer gezandstraald, gepolierd of (fijn, matig of grof) geborsteld (Inox 304, 316).
  • IJzer gecoat (binnen)
  • IJzer gemetalliseerd en gecoat (buiten)
  • IJzer gegalvaniseerd (buiten)
  • IJzer gegalvaniseerd en gecoat (buiten)

Onze trappen worden gegalvaniseerd en/of gecoat volgens een RAL-kleur naar keuze (RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren). Kies daarnaast ook nog uit: structuur, mat, glanzend of halfglanzend. Onze realisaties kunnen naar wens ook afgewerkt worden met ledverlichting. 

Kwartdraai

90 graden linksom of rechtsom? Bij een kwartstrap is de keuze aan u. Zoals dat ook geldt voor de keuze in afwerking en materiaal. Heeft staal uw voorkeur? Of gaat u met materialen als glas, inox of hout liever voor een exclusieve uitstraling?

Dubbelkwartdraaitrap

Dit type van trap is bijna vergelijkbaar met een spiltrap, maar door het maximale van de ruimte te benutten is dit type plaatsbesparend en geeft het wat extra comfort.

Rechte steektrap

Een steektrap is een ononderbroken opeenvolging van meerdere treden recht naar boven. Elke trap wordt volgens uw opgave op maat gemaakt. Vrij in de ruimte. Tegen een wand. Tussen twee wanden in, of met een tussenbordes. En gaat u voor open of gesloten?

Spiltrap

Een spiltrap wordt meestal geplaatst als antwoord op een praktische vraag. De trap bespaart ruimte doordat de treden bevestigd zijn aan een centrale spil. Ze wordt ook wel een draaitrap of wenteltrap genoemd. De centrale spil van de trap wordt meestal uitgevoerd in staal, maar voor de treden heeft u de keuze uit hout, glas, staal of natuursteen.

Bloktrap

Wilt u ook een pronkstuk in uw woning? Dan zijn onze luxe bloktrappen of Z-trappen wellicht iets voor u. Die naam heeft vooral betrekking op de vorm van de trap zelf en is ontleed aan letterlijk een opeenstapeling van blokken. Afwerking met ledverlichting is ook mogelijk.

Keldertrappen

Een degelijke keldertrap in metaal (meestal gegalvaniseerd en/of gecoat) gaat levenslang mee en is onderhoudsvrij. Voor de treden is er keuze uit perfotreden, roostertreden, gesloten treden in traanplaat, ponstreden met rubberen noppen, hout, glas, etc. Wij plaatsen keldertrappen voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Zoldertrappen

Een zoldertrap wordt veelal gezien als een functioneel object: een simpele verbinding tussen een verdieping en een zolder. Een zoldertrap hoeft echter niet saai en verborgen te zijn. Een zoldertrap met luik, steile ganzenpastreden of design trapladder. Ga met ons op zoek naar een gepast ontwerp.

Niet gevonden wat je zoekt? Zelf idee├źn?

Neem contact op